Khamis, 5 Februari 2009

Kesungguhan Terserlah

Aku rasa sudah tiba waktunya untuk aku melakukan penghijrahan diri. Jadi, selepas ini akan tiada lagi kandungan entri kurang matang yang seterusnya mampu menyekat sifat kematangan yang tertanam dalam diri.

Disebabkan faktor umur yang semakin meningkat, aku telah tampil dengan pendirian ini. Pada penghujung September tahun ini, aku bakal menyambut ulang tahun kelahiran yang ke-18.

Sehubungan dengan itu, aku pinta agar semua pengunjung dan pembaca memberi sokongan moral yang tidak berbelah bagi kepada aku untuk mengekalkan misi mendewasakan blog ini.

Sebagai pembuka kandungan sempena kematangan blog yang akan berlangsung, aku mulakan dengan ayat; "Aku nak nenen!".

Terserlah kesungguhanku pada ayat itu.

12 ulasan:

fkyw berkata...

nak nenen je? tote taknak?

HIJRAH TAIK!

HAhahahahaha

adiospunk berkata...

tak berubah pun
:-)

Roket Saintis berkata...

fkyw - Tote tu apa? Aku kurang fahamlah.

adiospunk - Kau yang kurang perasan terhadap perubahan aku. Ya, memang aku telah benar-benar berubah. Nak tote tak?

diehatefan berkata...

nk nenen fak yew dgn adios ker? nk tote?

nxsa.nxsa berkata...

ni macam tak lama lagi je ni. lagi 2 jumaat lagi la ni kot.

diehatefan berkata...

nxsa, kau nk join wat group hug dgn dorng??

adiospunk berkata...

please lah,
aku tak campur hug club ni.

apa kata , korang suruh fakyew buat lap dance kat atas riba korang berdua, roketsaintis dan diehatefan

Roket Saintis berkata...

diehatefan - Cubalah berkomen dengan matang sikit.

nxsa.nxsa - Penulis memang rajin pergi sembahyang Jumaat (wajib!).

adiospunk - Apa kata jika fakyew tonyoh tote dia dekat tote kau. Boleh ajak diehatefan sertai sekali.

fkyw berkata...

pegi semayang jumaat ka?

bukan kau selalu ambik kapas tutup telinga pastu menyanyi kuat-kuat menghala ke pak aji nak gi masjid.

"HAVA NAGILA HAVA NAGILA VE NISMECHA"

juice box berkata...

jika awak nak pembaca awak komen dengan matang, awak pun kena tulis dengan matang kan kan?

Elly Rocker berkata...

hijrah kepala kote hang.

tapi kire okla hijrah dari mencarut kasar ke mencarut yg lebih lembut

tapi tetap mcm haram jadah

I HOPE YOU DIE!!!

adiospunk berkata...

aku setuju ngan Elly Rocker.
berhijrah ke mencarut lebih lembut..

Fakyew,tolong buat lap dance kat saintis tu lembut-lembut sikit..
sesuaikan dengan keadaan